Vacatures in Institutioneel Vermogensbeheer
Fiona Park

Onze benadering is uniek: sectorgericht, wereldwijd en integraal.

Interview met Fiona Park - Senior Manager Financial Services Advisory

Het meest unieke aan werken bij EY vind ik de bundeling van kennis rond de financiële dienstverlening in de unit Financial Services. In deze unit is diepgaande inhoudelijke kennis van banken, verzekeraars en asset managent bij elkaar gegroepeerd. Daardoor kunnen wij als één van de weinige organisaties een integrale benadering garanderen van de onzekerheden én de mogelijkheden die deze sector momenteel te bieden heeft. Voor onze klanten, maar ook voor mij als consultant, is dat een bijzonder fundament om op voort te bouwen. 

Financiële dienstverleners hebben niet alleen te maken met ingrijpende wijzigingen in wet- en regelgeving, zij moeten zich ook buigen over zaken als vermogensbeheer, bedrijfsrisico's en mondiale groei - en dat terwijl ze ook nog eens aan strengere transparantie eisen moeten voldoen. Dat maakt dat organisaties fundamenteel anders zijn gaan denken over risicomanagement. Waar de investeringen voorheen vooral gericht waren op beheersing en het voldoen aan wet- en regelgeving, zien we nu dat veel organisaties risicomanagement breder inzetten om grip te krijgen op strategische bedrijfsrisico's. Dat levert niet alleen meer zekerheid op, maar ook een concurrentievoordeel. Organisaties met een volwassen risicomanagement presteren gemiddeld beter dan hun concurrenten. Risicomanagement, Performance Improvement en IT advisory lopen daardoor steeds meer door elkaar heen met als eindresultaat meetbare en duurzame prestatieverbeteringen. En dat maakt ons werk er alleen maar leuker op! 

IT Advisory
Binnen EY is het dan ook niet alleen lastig maar ook ongebruikelijk om in hokjes te denken. De veranderingstrajecten waar wij onze klanten bij helpen zijn veelal complexe projecten die een multidisciplinaire aanpak vereisen. IT speelt daarin altijd een cruciale rol. Het zijn de consultants van IT Advisory die vanuit hun expertise de vertaalslag weten te maken naar een effectieve IT-organisatie zodat IT door de gehele organisatie heen voor efficiëntere processen zorgt en op een betere manier ondersteuning geeft aan de bedrijfsdoelstellingen. 

Met mijn buitenlandse achtergrond heb ik heel bewust gekozen voor EY Nederland: de mensen zijn authentiek, de neuzen staan dezelfde kant op en ze zijn begaan met hun klanten. En zoals bij alle onderdelen van EY wereldwijd, er wordt veel in je geïnvesteerd waardoor je ook veel kansen krijgt. If you're willing to work hard, you absolutely will blossom here! 

Wil je dit interview verder delen?

Geplaatst op 26 augustus 2013
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Investmentcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.