Werken bij Actor

Actor bestaat al ruim 20 jaar. In de jaren ‘90 ondersteunden wij als ‘Sector Advies Bureau’ de sectorraden in de Agrarische en Groene sectoren, in de Vleesindustrie en Slagerij.

Op 1 oktober 1999 werd Actor, Bureau voor sectoradvies, opgericht door sociale partners LTO Nederland, CUMELA Nederland, Branchevereniging VHG, FNV en CNV. Na de privatisering van de sociale zekerheid in 1999 is ons werkterrein verbreed naar de ondersteuning van cao-afspraken, sociale fondsen en pensioenfondsen. De agrarische en groene sector is aandeelhouder van Actor onder de naam Stichting Colland Sectorraad. Actor heeft sinds haar oprichting in 1999 een Raad van Commissarissen.

De afgelopen jaren hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met opdrachten voor werkgevers- en werknemersorganisaties en besturen buiten de agrarische en groene sector.

Werken bij Actor is…

Bij Actor werken ruim 60 enthousiaste medewerkers, ieder met een unieke bijdrage om onze opdrachtgevers te ondersteunen en te adviseren. Onze mensen zijn deskundig, dienstverlenend en betrokken bij uitdagende en maatschappelijke thema’s en projecten. Denk daarbij aan veilig en gezond werken, het nieuwe pensioenstelsel en technologisering van de arbeidsmarkt.

Vertrouwd adviseur
Bij Actor heerst een open cultuur waarbij waardering voor talent voorop staat. Wij geloven dat al onze medewerkers moeten doen waar zij goed in zijn en de ruimte moeten krijgen hun interesses en capaciteiten verder te ontwikkelen. We bieden alle medewerkers de mogelijkheid zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen via diverse trainingen en opleidingen. Centraal hierin staat ‘de vertrouwd adviseur’. Als vertrouwd adviseur zijn wij in staat om onze opdrachtgevers verder te helpen in het behalen van hun ambities en doelstellingen.

Onze vacatures
Regelmatig hebben we vacatures voor een cao-jurist, pensioenjurist, fondssecretaris, (pensioen)communicatieadviseur, arbeidsmarkt- of beleidsadviseur. 


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Actor?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Pompmolenlaan 10C
3447 GK Woerden
Nederland

Contact en website

actor@actor.nl

+31 88 329 2030

Werken-bij-site

Vacatures bij Actor

Bekijk hieronder de vacatures die bij Actor worden aangeboden

Actor
Marktconform
Medior
Woerden
Actor
Marktconform
Medior
Woerden
Actor
Marktconform
Medior
Woerden