Trade the future

Het Bitvavo platform werd gelanceerd in 2018, met als doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo platform.

Onze missie

Bitvavo maakt digitale valuta beschikbaar voor iedereen door het aanbieden van transparante tarieven, een breed scala aan valuta en een eenvoudig te gebruiken platform. Het Bitvavo team wil een belangrijke rol spelen in de opkomst van digitale valuta door haar platform zo toegankelijk mogelijk te maken.

Onze visie

Wij slaan een brug tussen het traditionele en het grensverleggende. Met het gebruiksgemak van een broker platform, de lage tarieven van een exchange voor digitale valuta en onze strikte compliance- en veiligheidsprotocollen bieden wij onze gebruikers het beste van alle werelden en dragen wij bij aan de opkomst van de digitale economie.

Ons team

Medewerkers van Bitvavo worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op hun professionele vaardigheden, maar ook op hun sociale vaardigheden. We streven naar een bedrijf met enthousiaste medewerkers die ervan genieten hun vak te beoefenen en te perfectioneren. Samen geloven we in het vermogen om elk obstakel op ons pad te overwinnen.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Bitvavo?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Keizersgracht 281
1016 ED Amsterdam
Netherlands

Contact en website

recruitment@bitvavo.com

Werken-bij-site

Vacatures bij Bitvavo

Bekijk hieronder de vacatures die bij Bitvavo worden aangeboden

Bitvavo
Marktconform
Medior
Amsterdam
Bitvavo
Marktconform
Medior
Amsterdam