Werken bij CACEIS

CACEIS is de asset servicing-bankgroep die gespecialiseerd is in post trade-diensten voor alle vermogenscategorieën. Met een solide IT-infrastructuur leveren wij diensten op het gebied van uitvoering, clearing, bewaarneming en waardering van activa op markten overal ter wereld ten behoeve van institutionele beleggers, global custodians, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders, pensioenfondsen, private equity-fondsen, banken, brokers en zakelijke klanten.

Als specialist in het outsourcen van operationele processen creëert CACEIS een omgeving die ervoor zorgt dat haar klanten zich op hun kernactiviteiten kunnen richten. 

Vijf goede redenen om bij ons te komen werken

  1. Sluit je aan bij een internationale bankgroep die als dochteronderneming van Crédit Agricole Group het voortouw neemt in asset servicing.
  2. Bouw stimulerende zakenrelaties op en toets uw ideeën in een vruchtbare omgeving vol innovatie en interdisciplinaire projecten.
  3. Verbreed je professionele horizon en benut de vele kansen binnen de groep op het gebied van professionele mobiliteit.
  4. Benut je volledige potentie in een bedrijf dat zijn medewerkers en cliënten waardeert.
  5. Profiteer van een doorlopende professionele ontwikkeling, scherp je vaardigheden aan en optimaliseer je inzetbaarheid.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij CACEIS?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

De Entree 500
1101 EE Amsterdam
Nederland

Contact en website

+31 20 557 5911

Werken-bij-site

Vacatures bij CACEIS

Bekijk hieronder de vacatures die bij CACEIS worden aangeboden

CACEIS
Marktconform
Senior
Amsterdam
CACEIS
Marktconform
Medior
Amsterdam